Onze Tandartsenpraktijk in Rhoon

Met 5 moderne behandelkamers met een volledige team in vele specialismen in Rhoon

Team MembersWerken bij Oralcare Center

De kernwaarden van Oralcare Center in Rhoon

Professionaliteit / Kwaliteit

Ons tandheelkundig team is professioneel en BIG-geregistreerd, up-to-date met de nieuwste tandheelkundige inzichten en volledig gecontracteerd met zorgverzekeraars.

Resultaatgericht / Doelgericht

Uw mondgezondheid staat centraal. Wij streven ernaar om uw verwachtingen niet alleen te vervullen, maar zelfs te overtreffen met superieure tandheelkundige zorg.

Zorg & Patiëntgericht

We zorgen voor persoonlijke aandacht in een respectvolle omgeving. Klanttevredenheid is onze prioriteit, zoals blijkt uit onze hoge beoordelingen op zorgkaart.

Inzet / Samenwerking

We geloven in de kracht van samenwerking. Ons team werkt nauw samen met patiënten, collega's en andere zorgverleners voor optimale mondgezondheidsresultaten.

Onze praktijk bevindt zich in Rhoon, nabij Rotterdam

Oral Care Center bevindt zich op een toegankelijke locatie in Rhoon, vlakbij Rotterdam. Er is ruime gratis parkeergelegenheid in de nabijheid van onze praktijk. Bovendien is onze kliniek rolstoelvriendelijk, met lifttoegang tot onze behandelruimtes. Dankzij de nabijgelegen bushalte zijn we ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Door onze gunstige ligging kunnen zowel inwoners van Rhoon als van de omliggende gebieden ons gemakkelijk bereiken met elk vervoersmiddel.

Spoedgevallen

Voor ernstige pijnklachten of spoedgevallen kunt u contact opnemen met de spoeddienst.

Telefoonnummer:
010-455 21 55

Tijden:
Maandag t/m vrijdag na 18.00 uur en in het weekend.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 08.00 tot 17.00 uur

Telefonische bereikbaarheid:
tussen 08.30 en 12.00 en tussen 13.30 tot 16.00 uur.

U kunt ook een mail sturen naar info@oralcarecenter.nl

Inschrijven

Wij zijn volledig open voor nieuwe patiënten. Klik in het boven menu op “afspraak inplannen” om naar de juiste pagina te gaan of klik hier.